TÁRSFÜGGŐSÉG VAGY SZERETET?

TÁRSFÜGGŐSÉG VAGY SZERETET?

Mindannyian jól működő, valódi, a szeretet áramlását segítő kapcsolódásokat szeretnénk. Ha mélyebben megnézzük, mi motivál bennünket különféle céljaink elérésében, ha igazán őszinték vagyunk magunkkal, általában arra jutunk, hogy a szeretetre vágyunk. Úgyszintén, nagyon gyakran félelmeink is arról szólnak, ha mélyebb szinten vizsgáljuk meg őket, hogy félünk a szeretet, a szeretetkapcsolatok elvesztésétől.
?Miért van az akkor, ha mindannyian a szeretetre vágyunk, mégis pont kapcsolatainkban éljük meg a legtöbb konfliktust, fájdalmas élményt?
?Melyek azok a téves hiedelmek, amelyeket növekedésünk során sajátítottunk el a szeretetről, és amelyek továbbra is működtetik kapcsolatainkat – gyakran zsákutcákba vezetve bennünket?
?Mire van ahhoz szükségünk, hogy felismerjük ezeket a gyakran éretlen, gyermeki tudatossággal hozott hibás következtetéseket?
?Hogyan tudunk ezeket felismerve, a negatív tapasztalatainkat feldolgozva új módon kapcsolódni?
?Hogyan tudunk kilépni a gyakran fájdalmat okozó kapcsolati működésekből, és új konstruktív mintákat tanulni?
?Hogyan tanulhatjuk meg felnőtt módon egymást szeretni?
?Hogyan támogathatjuk egymást ebben?
A műhelyek során ezekre a kérdésekre kapunk választ.
A kapcsolati dinamika gyógyítása egy tanulási és fejlődési folyamat, amely során meggyógyulnak gyermekkorunk negatív tapasztalatai alapján való, kapcsolatokról alkotott eltorzult hiedelmek. A kapcsolati kihívások, konfliktusok érett, felnőtt módon való kezelésének gyakorlása, a valódi szeretet tanulásának útja. Annak az útja, hogy együtt gyógyuljunk, annak, hogy felfedezzük, hogy lehetséges mély, őszinte és kiteljesítő felnőtt kapcsolatokat létrehozni, nem kell többé félnünk szívünket kinyitni és megtapasztalni a szeretet áramlásából fakadó örömöt, élvezetet, boldogságot és elégedettséget.
Ez a műhely neked szól, ha:
▪️ szeretnéd tudatosítani, milyen kapcsolati dinamikát működtetsz kapcsolataidban: felnőtt, érett szeretetkapcsolatot alakítasz ki vagy társfüggési dinamikát hozol létre
▪️ szeretnéd megtudni, mi a kapcsolódásokban kialakuló társfüggőség 9 jele
▪️ szeretnéd tudatosítani, milyen tudattalan játszmákat játszunk a társfüggő kapcsolatokban és ezek milyen kapcsolati dinamikához vezetnek
▪️ szeretnéd megtudni, mi az oka annak, ha társfüggőségi működéseink vannak
▪️ szeretnéd megtanulni, hogyan tudjuk ezeket a mintákat gyógyítani, hogy felnőtt, érett, és egyre inkább valódi szereteten alapuló kapcsolódásokat tudjunk kialakítani
Az online előadáson a témával kapcsolatos elméletet adom át, az élő műhelyen a társfüggési működések gyakorlatban történő gyógyításával dolgozunk.
Sebeink a kapcsolódás során jöttek létre és csak a kapcsolódás során gyógyulhatnak.
A műhelyen az ICD testorientált módszerével dolgozunk, intenzív testmunkával és ICD terápiás gyakorlatokkal. A részvételhez nem szükséges előzetes tapasztalat, csak a mozgásra való hajlandóság.
A műhely nyitott mindenki számára, és ICD módszerbemutató műhely is egyben, ha érdeklődtök az ICD módszer és a Budapesten zajló képzés iránt, a műhelyen alkalmatok lesz személyesen megtapasztalni az ICD-ben kialakuló csoportdinamikát és érzelmi folyamatokat.
IDŐPONT:
2023. június 8. csütörtök 19:00-20:00 online előadás
2023. június 11. vasárnap 10:00-16:00 óra (1 órás ebédszünettel)
HELYSZÍN:
Budapest, Andrássy út 35. Shift stúdió, bejutás 12-es kapucsengő 2. em.
VEZETI:
Institóris Éva, test-orientált integratív terapeuta, a budapesti ICD képzés tanára
ÁR:
AZ ONLINE ZOOM MŰHELY INGYENES – e-mailben való regisztrációkor kerül a link elküldésre
Az élő műhely ára 50 EUR a jelentkezés 15 EUR vissza nem térítendő előleg befizetésének vállalásával válik véglegessé
JELENTKEZÉS és további információk:
Institóris Éva, email: eva.institoris@gmail.com