SZEMÉLYES ERŐ – ICD MÓDSZERBEMUTATÓ MŰHELY

SZEMÉLYES ERŐ – ICD MÓDSZERBEMUTATÓ MŰHELY

 

​Személyes fejlődésünk során elérkezhetünk egy olyan helyre, amikor tudatosítottuk és megtanultunk verbálisan kifejezni határainkat, szükségleteinket, esetleg megtanultuk az asszertív kommunikáció szabályait is és egyre érettebb módon fejezzük ki magunkat kapcsolatainkban. Ennek ellenére sokan mégis azt tapasztaljuk, hogy falakba ütközünk. Lehet olyan érzésünk, mintha nem hallanának meg Bennünket, vagy újból és újból el kell ismételnünk ugyanazt a kérést, meg kell húznunk ugyanazt a határt, mintha nem lennénk eléggé hatékonyak. Ilyenkor előfordulhat, hogy egy idő után feladjuk önmagunk kifejezését, azt a törekvésünket, hogy képviseljük önmagunkat és regresszálunk, visszalépünk egy korábbi fejlődési szakaszba, tehetetlennek, erőtlennek érezve magunkat. Ilyen helyzetekben a személyes erőnk hiányáról van szó.

A személyes erő nem egy verbális koncepció, hanem egy nagyon is valóságos, testi/energetikai tapasztalat. Amikor újra felépítjük, és egyre erősödik Bennünk, egy idő után már nem kell csak a verbális önkifejezésre támaszkodnunk, állandóan ismételgetve ugyanazt. Észrevesszük, hogy lassan a határsértő helyzetek elmaradoznak életünkből, illetve ha újból megjelennek, gyorsabban és hatékonyabban kezeljük őket.
Ezen a műhelyen megnyitjuk a személyes erő visszaszerzésének útját és tudatosítjuk az ehhez vezető lépéseket.

A műhelyen az ICD testorientált módszerével dolgozunk, intenzív testmunkával és ICD terápiás gyakorlatokkal. A részvételhez nem szükséges előzetes tapasztalat, csak a mozgásra való hajlandóság.
Ez a műhely ICD módszerbemutató műhely, ha érdeklődtök az ICD módszer és a Budapesten zajló képzés iránt, ez az élő alkalom lehetőséget ad megtapasztalni az ICD módszert és a módszer segítségével megnyíló érzelmi folyamatokat.

IDŐPONT:
2023. július 8. szombat 10:00-16:00 óra (1 órás ebédszünettel)

HELYSZÍN:
Budapest, Andrássy út 35. Shift stúdió, bejutás 12-es kapucsengő 2. em.

VEZETI:
Institóris Éva, test-orientált integratív terapeuta, a budapesti ICD képzés tanára

ÁR:
Az műhely ára 50 EUR a jelentkezés 15 EUR vissza nem térítendő előleg befizetésének vállalásával válik véglegessé

JELENTKEZÉS és további információk:
Institóris Éva, email: eva.institoris@gmail.com